+31 35 3690039 contact@station10.nl

Strategie- en Innovatieadviseur (senior level)

Hét advies- en implementatiebureau voor mediavraagstukken is op zoek naar een nieuwe collega! Station10 helpt bedrijven bij verandering die ertoe doet. Station10-ers zijn leergierig, sociaal, kritisch naar zichzelf en echte doeners. Wat klanten in ons waarderen is dat we sámen met hen aan de slag gaan, in plaats van alles zelf doen. Je zult bij ons ook weinig rapporten schrijven; liever implementeren we ons advies gelijk in de organisatie.

Op dit moment zoekt ons strategie- en innovatieteam iemand op senior-level. Een plek voor jou?

De functie 
In deze functie ben je verantwoordelijk voor hands-on realisatie van nieuwe digitale producten en diensten.   Je krijgt de leiding over meerdere projecten tegelijkertijd. Je beheerst complexe strategische planningen waar meerdere stakeholders bij betrokken zijn, houdt het totaaloverzicht en reageert pro-actief. Bij elk project kijk je steeds mee naar de resultaten, neem je anderen mee en creëer je continu draagvlak. Je stimuleert samenwerking en je weet te binden met medewerkers en klanten. Tot slot heb je als senior binnen Station10 commerciële verantwoordelijkheid en krijg je ook de verantwoordelijkheid over de teamprestatie en de talentontwikkeling van je teamleden.

Wij vragen 
De basis voor iedere Station10-er is het Station10 DNA: vakmanschap, samenwerken, organiserend vermogen en ondernemerschap. Als we dan verder inzoomen op deze functie vragen wij ervaring als adviseur, dat je betrokken bent geweest bij (de beginperiode van) een startup organisatie en hebt gewerkt bij een (corporate) media organisatie. Je bent bekend met verschillende organisatieculturen en weet je weg hier succesvol in te vinden. Voor de senior-positie vragen wij ook commerciële ervaring, omdat deze functie sales-targets kent. We zoeken geen ‘Wolf of Wallstreet’-type. Sales is voor iedereen anders en we willen tijdens de kennismaking graag verder in gesprek over jouw verkoopervaring.

Jouw profiel 
Je beschikt over allerlei talenten, maar waar jij specifiek in uitblinkt zijn de volgende punten:

  • Je bent in staat om klanten/opdrachtgevers als uitgangspunt te nemen en uitstekend de eisen en wensen in kaart te brengen;
  • Je kunt een multidisciplinair en zelfsturend team (zowel binnen Station10 als bij de klant) inspireren en coachen richting afgesproken doelen;
  • Je kent de innovatiemethoden zoals design thinking, lean start up en een design sprint en weet per situatie de juiste methode toe te passen.

Wij bieden
Het betreft een fulltime functie waar je per direct kunt starten. We bieden een passend salaris, een leuke bonus en natuurlijk een pensioenregeling. Bij ons krijg je 23 werkdagen vakantie per kalenderjaar met behoud van salaris en 8% vakantietoeslag. Je krijgt een laptop, smartphone en lease auto. Tot slot helpt Station10 je bij het formuleren van je eigen leerdoelen en begeleidt je met coachingsgesprekken. Je bepaalt je eigen koers.

Wie zijn wij 
Station10 helpt bedrijven bij verandering die ertoe doet. Vaak gaat het om bedrijven die moeten veranderen, gedreven door een externe factor zoals de digitalisering. Het maakt dat bedrijven hun business model, strategie, product en interne organisatie moeten aanpassen om te overleven. Denk bijvoorbeeld aan een uitgeverij die steeds minder inkomsten genereert uit print-media. Of de opkomst van video-on-demand als nieuwe concurrent van de traditionele televisie. Wat moet een omroep doen om deze verandering te overleven? En hoe zit het eigenlijk met de toekomst van radio en podcasts? Waar gaat het allemaal heen met de media? Dit zijn vraagstukken waar wij ons dagelijks mee bezig houden.

Solliciteren naar deze functie? 
Ben je enthousiast geworden? Laten we dan kennismaken! Je kunt contact opnemen met Shima Kia. Ze is bereikbaar via de mail werkenbij@station10.nl en telefonisch op 0624656210. Reageren kan tot en met zondag 25 augustus 2019.

 

13 + 4 =

Station10
Mediacentrum
Joop van den Endeplein 1
1217 WJ Hilversum

Email: contact@station10.nl
Telefoon: +31 35 3690039

Updates
Wil je de Station10 updates ontvangen?