+31 35 3690039 contact@station10.nl

                   Scrum Master (M/V)

Hét advies- en implementatiebureau voor mediavraagstukken is op zoek naar een nieuwe collega! Je vindt ons kantoor op het Hilversum  Media Park. Voor onze groeiambities zoeken wij naar een enthousiaste projectmanager met realisatiedrang voor onze propositie Implementatie & Organisatie.

Heb jij affiniteit met (media)bedrijven die zich in een digitale transitie bevinden? Ben jij pragmatisch en wil jij specialist worden in de Agile methoden? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
Voor je eerste opdracht ga je samen met onze Agile Specialist aan de slag op de innovatieafdeling van een van onze klanten. De multidisciplinaire teams van de klant werken hier aan de ontwikkeling en optimalisatie van hun (nieuwe) online producten. Dit doen ze volgens de Agile Scrum principes. Als Scrum Master help jij de teams volwassen te worden in het Agile gedachtegoed en maak je ze zelforganiserend. De sprints duren twee weken en als Scrum Master faciliteer je het team door beperkingen weg te nemen en te zorgen voor een goed lopend proces. Tegelijkertijd help je de product owner bij het structureren van de werkzaamheden en het op orde hebben van de backlog.

Je begint met het faciliteren van een van de drie teams. Samen met de Agile Specialist bepaal je welke verantwoordelijkheden je erbij kunt nemen. Zo kun jij jezelf doorontwikkelen als Agile Coach en Specialist.

Wie ben jij
Je bent resultaat-gedreven en ondernemend met minimaal 5 jaar aan werkervaring. Je hebt aantoonbare ervaring met het begeleiden en aansturen van multidisciplinaire teams en minimaal 2 jaar werkervaring als Scrum Master en/of Agile Coach en hebt de ambitie om een expertise te bouwen in de Agile methoden en:

– je kunt tevens “traditioneel” projectmanagement toepassen;
– je kunt uitstekend structureren, plannen en teams begeleiden naar een gezamenlijk doel;
– 
je hebt gevoel voor processen, organisatie en oog voor mensen;
– 
je kunt communiceren en schakelen van werkvloer tot aan de directie;
– 
je kunt prioriteiten formuleren (doelmatigheid van inzet) en hebt scherp wat de afhankelijkheden zijn;
– 
je kunt omgaan met druk en scherpe deadlines. 

Wat bieden wij?
Het betreft een functie voor minimaal 32 uur per week. We bieden een passend salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en je krijgt er leuke, gezellige collega’s bij die passie hebben voor hun werk! Je werkt aan uitdagende projecten bij interessante klanten. Persoonlijke ontwikkeling en groei zijn één van de belangrijkste pijlers binnen Station10 en krijgen daarom veel aandacht. Bekijk onze vacature-pagina om te ontdekken hoe wij hier invulling aan geven en wat wij nog meer bieden!

Solliciteren naar deze functie?
Is deze functie jou op het lijf geschreven en wil je meer weten? We komen graag met je in contact! Bel naar Shima Kia 0624656210 of mail naar werkenbij@station10.nl. Je kunt reageren op deze vacature tot en met zondag 22 december 2019. Hopelijk tot snel!

2 + 1 =

Station10
Mediacentrum
Joop van den Endeplein 1
1217 WJ Hilversum

Email: contact@station10.nl
Telefoon: +31 35 3690039

Updates
Wil je de Station10 updates ontvangen?