+31 35 3690039 contact@station10.nl

Hét advies- en implementatiebureau voor mediavraagstukken is op zoek naar een nieuwe collega! Voor onze groeiambities zoeken wij een all-round B2B-Marketeer voor 16 uur per week. Het is tijd dat wij meer naar buiten toe treden. Bedrijven met een mediavraagstuk moeten al snel bij ons uitkomen. Heb jij ervaring in de zakelijke dienstverlening als B2B-Marketeer en denk jij ons hierbij te kunnen helpen? Lees dan snel verder!

De functie
Hoe kunnen we Station10 nog beter op de kaart zetten en laten zien dat wij de autoriteit binnen de branche zijn? Hoe en met welke proposities kunnen we onze opdrachtgevers nog beter helpen? Hoe kunnen we meer omzet uit de markt halen en nieuwe opdrachtgevers bereiken? Dit zijn vraagstukken waar jij de antwoorden op hebt of weet te vinden. In deze functie ben je verantwoordelijk voor:

  • Het opstellen en het bewaken van de overall Marketing Jaarplanning;
  • De opzet en uitvoering van activiteiten uit het Marketing Communicatieplan (b.v. nieuwsbrieven, artikelen op de website, relevante social media berichten);
  • De opzet en het coördineren van activiteiten rondom relaties (b.v. Business Updates, workshops, lezingen)
  • Het opzetten en uitvoeren van Sales-marketing activiteiten.

De positionering van Station10 wordt bepaald door de partners, samen met onze senior collega B2B Marketing & Business Development. De vertaling van de positionering naar concrete activiteiten op het gebied van Marketing en Sales: daar ligt een taak voor jou. Binnen de opgestelde kaders werk jij aan de eerste voorstellen. Overleggen kan met de senior-collega en bij haar kun je ook terecht voor feedback. Uiteindelijk draait het ook in deze functie om zichtbaar resultaat. Durf jij het commitment aan?

Wij vragen
Deze functie vraagt om een duizendpoot; een spin in het web die alle marketingdisciplines op pakt of kan uitbesteden. Je krijgt veel verantwoordelijkheid. We verwachten dat je zelfsturend en initiatiefrijk bent. Je komt op eigen initiatief met ideeën, adviezen en gaat gestructureerd te werk. Van onze nieuwe collega vragen wij minimaal een afgeronde HBO opleiding en een commerciële denkwijze. Je hebt gevoel voor cijfers (Excel), bent kansgericht en weet wervend te schrijven met een goede beheersing van de Nederlandse taal. Je kent de Marketing en Sales instrumenten, online en offline, en gaat hier op creatieve en effectieve wijze mee om. Bovendien kun je je verplaatsen in de wereld van onze opdrachtgevers.

We willen het liefst dat je twee dagen per week bij ons op ons kantoor in Hilversum zit. Als we het écht voor het zeggen hebben, dan zien we jou nog liever vier keer per week, bijvoorbeeld vier uur per keer.

Wij bieden
Het betreft een functie voor 16 uur per week, waarbij je de uren flexibel kunt indelen en waar je ook per direct kunt starten. We bieden een passend salaris, een leuke bonus en natuurlijk een pensioenregeling. Bij ons krijg je 23 werkdagen vakantie per kalenderjaar met behoud van salaris en 8% vakantietoeslag. Tot slot helpt Station10 je bij het formuleren van je eigen leerdoelen en begeleidt je met coachingsgesprekken. Je bepaalt je eigen koers.

Wie zijn wij
Station10 helpt bedrijven bij verandering die ertoe doet. Vaak gaat het om bedrijven die moeten veranderen, gedreven door een externe factor zoals de digitalisering. Het maakt dat bedrijven hun business model, strategie, product en interne organisatie moeten aanpassen om te overleven. Denk bijvoorbeeld aan een uitgeverij die steeds minder inkomsten genereert uit print-media. Of de opkomst van video-on-demand als nieuwe concurrent van de traditionele televisie. Wat moet een omroep doen om deze verandering te overleven? En hoe zit het eigenlijk met de toekomst van radio en podcasts? Waar gaat het allemaal heen met de media? Dit zijn vraagstukken waar wij ons dagelijks mee bezig houden. Zowel met de strategievorming als de daadwerkelijke implementatie.

Solliciteren naar deze functie?
Ben je enthousiast geworden? Laten we dan kennismaken! Je kunt contact opnemen met Shima Kia. Ze is bereikbaar via de mail werkenbij@station10.nl en telefonisch op 06-24656210. De sluitingsdatum is 30 september 2019.