+31 35 3690039 contact@station10.nl

Werken bij Station10

Ben jij ambitieus en heb je een passie voor innovatie of projectmanagement? Dan is een baan bij Station10 misschien de volgende stap in jouw carrière.

Kijk hier voor onze vacatures

Het Station10 team

Graag helpen wij de kansen van de informatie revolutie te benutten. Wij onderzoeken, (be)vragen, ontwikkelen en dagen uit. Om nieuwe mogelijkheden te vertalen naar waarde voor uw onderneming. En samen resultaat te boeken.

Heiko Bleeker

Heiko Bleeker

Partner Strategie & Business Development

Gespecialiseerd in het vinden en ontwikkelen van nieuwe inkomstenbronnen. Combineert data analyse met creativiteit tot business insights. Bewezen resultaten met het opzetten van new business als ondernemer en adviseur. Sinds 1999 actief in de (digitale) media.
E. heiko.bleeker@station10.nl

Martijn Kruiswijk

Martijn Kruiswijk

Partner Business Technology

Uitgebreide marketing en commerciële ervaring, met een sterke technische achtergrond. Trackrecord in het succesvol aansturen van complexe ICT projecten met focus op de toegevoegde waarde voor het bedrijf. Ruim 25 jaar ervaring in ICT, telecom, media- en internetsector.
E. martijn.kruiswijk@station10.nl

Jasper Baggerman

Jasper Baggerman

Strategie & Innovatie

Gespecialiseerd in het aanjagen van business transformatie, het organiseren van innovatie & het effectief leiden van innovatieprojecten. Weet hoe je een innovatiestrategie ontwikkelt, valideert en vertaalt in concrete klanttoepassingen. (Lean Startup, Design Thinking & Google’s Sprintbook). Ruim 16 jaar succesvol in het bouwen van online business als manager, ondernemer, uitvinder & adviseur.
E. jasper.baggerman@station10.nl

Désirée Donkers

Désirée Donkers

B2B Marketing en Business Development

Specialist in B2B Marketing en Business Development met meer dan 20 jaar ervaring in complexe werkomgevingen binnen de media. Managementervaring binnen alle commerciële domeinen en een sterke affiniteit met sales. Houdt zich bezig met strategische B2B marketing vraagstukken en begeleidt de implementatie van multidisciplinaire projecten binnen organisaties. Succesvol met de introductie van met name B2B producten gericht op het genereren van nieuwe inkomstenstromen.
E. desiree.donkers@station10.nl

Hanneke van den Elsen- Kamp

Hanneke van den Elsen- Kamp

Communicatie Management

Bewezen in het succesvol analyseren en implementeren van communicatie processen. Overziet het medialandschap, verbindt “traditioneel en digitaal”. Sterke analytische vaardigheden, procesmanager en coach. Werkzaam voor uitgeverijen, fast movers, NGO’s en start ups.
E. hanneke.van.den.elsen@station10.nl

Frank Eijken

Frank Eijken

Commercieel management

Frank Eijken is consultant en gespecialiseerd commercieel management. Hij adviseert directies van mediabedrijven op strategisch niveau en coacht jonge commerciële talenten. Eijken vervulde onder andere topfuncties bij IP, SBS Broadcasting en RTL Nederland, FD Mediagroep en Zoomin.TV.
E. frank.eijken@station10.nl

Wim van 't Geloof

Wim van 't Geloof

Werving & Behoud / Marketing Management

Growth Marketing manager met 20 ervaring in diverse commerciële managementposities in B2B en B2C markten. Ruime ervaring met sales, on- en offline acquisitie en retentiecampagnes, digital portfolio ontwikkeling, pricing en positionering van merken. Zijn aanpak is gericht op de gehele customer journey van bereik, conversie, loyaliteit, engagement, revenu, tot retentie en referral. Op basis van insights legt hij verbinding naar uw business en weet snel resultaten te boeken. Als people manager en teambuilder heeft hij een aantal impactvolle transities uitgevoerd. E. wim.van.t.geloof@station10.nl

Joost van Haren

Joost van Haren

Cultuur & organisatieverandering

Joost is adviseur, management coach, interim en programmamanager met ruim 20 jaar ervaring in klantgericht ondernemen. Specialist in het ondersteunen van organisaties in hun omslag naar een meer klantgerichte cultuur en structuur. Hij heeft zich de laatste jaren vooral gespecialiseerd en bekwaamd in het begeleiden van top- en middenmanagement in het succesvol invullen van hun leiderschapsrol in grootschalige verandertrajecten.
E. joost.van.haren@station10.nl

Luuk van Hees

Luuk van Hees

Adviseur Innovatie

Specialist op het gebied van innovation-by-doing. Deze millennial wordt enthousiast van het ontdekken van nieuwe kansen en technologieën. Snel in staat om vage complexe ideeën te vertalen in tastbare diensten gebruikmakend van methodes zoals ‘ Lean Start-Up’ of ‘ Sprint’.  Met 5 jaar ervaring binnen een corporate organisatie en een corporate start-up bekend met hoe je in deze omgeving het beste snelheid kan maken.
E. luuk.van.hees@station10.nl

Gittan Heijkoop

Gittan Heijkoop

Marketing Strategie & Brand Activation

Specialist op het raakvlak van strategie, marketing, brand activation en new business. Uitgebreide marketing en commerciële ervaring, van plan tot uitvoering. Bewezen trackrecord in het activeren van merken in de mediasector, met focus op commercieel succes.
E. gittan.heijkoop@station10.nl

Sjors Hoogsteder

Sjors Hoogsteder

Junior projectmanager / Adviseur

Sjors is een junior projectmanager met een achtergrond in marketingcommunicatie. Hij heeft ervaring opgedaan bij een diversiteit aan organisaties op het gebied van marketingcommunicatie en projectmanagement. Sjors zorgt voor overzicht binnen het project en bewaakt de kwaliteit van het proces.
E. sjors.hoogsteder@station10.nl

Merel Jamin

Merel Jamin

Junior Adviseur

Merel heeft een achtergrond in televisie en marketing met als rode draad digitale media. Ze is werkzaam als junior projectmanager en als junior innovatie adviseur. Merel heeft ervaring opgedaan met projecten in de mediaproductie voor online kanalen en is overtuigd van de aanvullende werking van nieuwe en traditionele media.
E. merel.jamin@station10.nl

Marga Lenten

Marga Lenten

Senior Projectmanager

Marga brengt ruim 20 jaar lijn- en projectmanagement ervaring in de mediasector mee. In haar carrière is zij als project- of programmamanager regelmatig verantwoordelijk geweest voor het doorvoeren van complexe transities en impactvolle veranderingen in mediabedrijven. Zij heeft ervaring met de operationele en IT-kant van vrijwel alle processen binnen de media. Door helder te communiceren en medewerkers in de veranderingen te betrekken komt zij tot gedragen resultaten.
E. marga.lenten@station10.nl

Jordi Maijenburg

Jordi Maijenburg

Junior Adviseur Innovatie

Met een achtergrond in innovatiewetenschap, ondernemerschap en journalistiek in staat om media-uitdagingen snel te doorgronden en op te pakken. Binnen eigen consultancy bedrijf verantwoordelijk geweest voor workshops, data-analyses en het opstellen van business cases voor zowel startups als grote bedrijven. Ziet enorme kansen in de offline-online mediatransitie, is ervaren in het uitdenken en uitvoeren van experimenten aangaande nieuwe mediaconcepten.
E. jordi.maijenburg@station10.nl

Bart Mols

Bart Mols

E-commerce & Customer Loyalty

Bart heeft als manager, ondernemer en adviseur ruim 20 jaar ervaring op het snijvlak van commercie, creatie en techniek met een focus op e-commerce en customer loyalty. Hij heeft ervaring met zowel B2B als B2C organisaties, van start-ups tot corporates, en werkt(e) succesvol bij en met diverse mediabedrijven in Nederland en België. Een pragmatische teamplayer die complexe innovatievraagstukken graag vertaald ziet naar concrete toepassingen, resultaten en impact.
E. bart.mols@station10.nl

Bianca van Ooijen

Bianca van Ooijen

Senior projectmanager

Senior project manager met meer dan 10 jaar ervaring in het succesvol realiseren van complexe projecten binnen de financiële dienstverlening. Projecten gemanaged op het gebied van IT, Internet en logistiek met bedrijfsbrede, operationeel kritische impact. Een sterke focus op het snijvlak van Processen en IT en ruime ervaring op internationaal vlak. Sterk in communicatie op alle lagen binnen en buiten een organisatie en met een grote diversiteit aan stakeholders.
E. bianca.van.ooijen@station10.nl

Xander Smit

Xander Smit

Overheid, Maatschappij & Media

Xander is binnen Station10 verantwoordelijk voor de sector Overheid & Maatschappij. Xander is expert in innovatie, in staat om zaken in beweging te zetten en een teamplayer met focus op resultaat. Bijna 20 jaar werkt hij al mee aan de digitale revolutie. Ervaring vanuit bedrijven, maatschappelijke organisaties, startups en een eigen bureau. Actief in de branches overheid, non-profit, media en energie.
E. xander.smit@station10.nl

Laura Spanjers

Laura Spanjers

Junior Adviseur

Laura heeft een achtergrond in Marketing & Communicatie met een sterke focus op digitale media. Ze is werkzaam als junior projectmanager en als junior innovatie adviseur. Ervaring in het coördineren van diverse Europese campagnes binnen de broadcast branche. En ervaring in het vertalen van nieuwe technologie, o.a. VR, naar klantgerichte concepten op basis van klantbehoeften.
E. laura.spanjers@station10.nl

Ludolf Stavenga

Ludolf Stavenga

Ventures & Business Development

Ludolf is een specialist in strategie en business development met meer dan 20 jaar hands on ervaring. Hij werkte bij grote bedrijven zoals VNU/Sanoma en ANWB, maar ook bij de startup VakantieVeilingen. Veel kennis van media, travel en e-commerce. Als investeringsmanager voor angel investors en SanomaVentures leerde hij de wereld van Venture Capital kennen. Hij lanceerde diverse merken en deed investeringen in succesvolle digital startups.
E. ludolf.stavenga@station10.nl

Maarten Toet

Maarten Toet

Organisatie & Marketing Strategie

Als manager succesvol in het realiseren van doelen tijdens complexe trajecten binnen marketing, data en techniek. Specialist op het gebied van klantgericht werken, CRM, factbased marketing en implementatie van (Big) data trajecten. Ruim 25 jaar ervaring in marketing, sales, business development en algemeen management bij zowel start-ups als multinationals. E. maarten.toet@station10.nl

Casper Wolfert

Casper Wolfert

Junior Adviseur Innovatie

Junior adviseur met een achtergrond in innovatiemanagement en journalistiek. Verantwoordelijk geweest voor verschillende innovatieprogramma’s in de mediasector. Meer dan 400 innovaties beoordeeld en tientallen innovaties begeleid op het gebied van digitale disruptie. Houdt van complexe vraagstukken vertalen naar oplossingen met impact.
E. casper.wolfert@station10.nl

Vincent van 't Riet

Vincent van 't Riet

Online kansspelen

Specialist op het gebied van kansspelen met ruim 14 jaar operationele ervaring in Nederland. Combineert allround commerciële kwaliteiten met een sterke zakelijke focus. Bewezen ervaring in online kansspelen, buitenlandse samenwerkingsverbanden en corporate affairs.
E. vincent.van.t.riet@station10.nl

Roelant Reizevoort

Roelant Reizevoort

Online kansspelen

Specialist in (marketing) strategie en creative product- en business development. Ruim 20 jaar marketing, management en ondernemers ervaring. Actief betrokken bij een aantal succesvolle start-ups. Realiseerde als werknemer, consultant en ondernemer omzetgroei en succesvolle nieuwe inkomstenbronnen voor een breed scala aan bedrijven waaronder HR Dienstverleners en ondernemingen in de Gaming en Gambling industrie. Adviseert overheden op het gebied van mobiliteitsvraagstukken en structurele gedragsverandering. Met bewezen resultaat.
E. roelant.reizevoort@station10.nl

Henk Remme

Henk Remme

Governance & Compliance

Generalist met specialistische inslag, met een bijzondere focus op compliance, governance, filantropie, kansspelen, ketensamenwerking en toezicht. Meer dan 25 jaar ervaring in uiteenlopende managementfuncties bij de (Rijks)overheid. Professional in het aansturen en doorvoeren van veranderingen in diverse maatschappelijke sectoren. Ervaring met implementatie van AVG/GDPR.
E. henk.remme@station10.nl

Bernadette Titulaer

Bernadette Titulaer

Administratief assistente

Ik draag zorg voor de financiële- en projectadministratie. De ruim 15 jaar ervaring die ik heb opgedaan bij diverse bedrijven en in de accountancy kan ik hier heel goed inzetten. Voor al uw vragen omtrent administratieve afhandeling kunt u bij mij terecht. Neem gerust contact met mij op, ik help u graag.
E. bernadette.titulaer@station10.nl

Suzanne Eikelenboom

Suzanne Eikelenboom

Management assistente

Suzanne is succesvol in het verlenen van ondersteuning in de breedste zin van het vak Managementassistent. Ruim 20 jaar uitgebreide ervaring in ondersteuning op de volgende gebieden secretarieel, administratief, marketing, management, HRM, financieel, communicatie, internet en ICT in zeer diverse branches. Bewezen resultaten in het uithanden nemen van werk om zo het management te ontlasten. Motto: ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!
E. suzanne.eikelenboom@station10.nl

Nanette Schoenmakers

Nanette Schoenmakers

HR en organisatie advies

De rode lijn in mijn werkend leven is het opzetten en begeleiden van nieuwe entiteiten. Graag denk ik mee aan innovatieve (HRM) strategieën om de organisatie verder te ontwikkelen. Het implementeren van deze strategie en hier mee de performance vergroten van de professionals, teams en de gehele organisatie is mijn passie. Mijn werkwijze kenmerkt zich door een doelgerichte en analytische aanpak, hands on en intuïtief handelen met oog voor de mens.
E. nanette.schoenmakers@station10.nl