+31 35 3690039 contact@station10.nl

We hebben als Station10 intrek genomen in een nieuw kantoor. Daarmee verruilen het Amsterdamse IJburg voor het Mediapark in Hilversum. De verhuizing heeft twee redenen. Allereerst groeiden we uit onze jas. Het aantal teamleden is de afgelopen twee jaar met zo’n 50% toegenomen. Daarnaast zien we dat content steeds meer om video draait. We zitten nu in het hart van de videostad waar meer dan 100 bedrijven werken aan het leveren van zowel traditionele als innovatieve nieuwe videodiensten. Daarmee zitten we ook dicht tegen een aantal klanten aan, hoewel dat laatste niet het belangrijkste argument is. We zien onszelf als een verbinder dus we introduceren onze klanten van buiten Hilversum graag bij onze nieuwe buren, als dat nodig blijkt.

De verhuizing vonden we ook een mooie gelegenheid om onze website en 10 jaar oude huisstijl een opfrisbeurt te geven. De cirkel in ons logo staat symbool voor een schotelantenne die zendt en ontvangt. Bovendien zijn de verbindende schakels die het oude logo bevatte verwerkt in het nieuwe beeldmerk.

Langskomen in ons nieuwe kantoor? Je bent van harte welkom. Stuur ons een mailtje en meld even welk contactpersoon bij Station10 je voorkeur heeft als tourgids. 😉

Ons nieuwe adres:

Station10
Mediacenter
Joop van den Endeplein 1
1217 WJ  Hilversum