+31 35 3690039 contact@station10.nl

Station10 begrijpt de noodzaak tot innovatie en helpt opdrachtgevers de kansen te benutten in een wereld die continu in beweging is. Door nieuwe producten en verdienmodellen te ontwikkelen, bestaande activiteiten te optimaliseren of herstructureren en de teams van opdrachtgevers hierin te coachen en te begeleiden. Station10 werkt met multidisciplinaire teams aan vraagstukken van strategie tot implementatie waarbij in iedere fase de gewenste expertise op maat wordt ingezet. Onze expertise is geclusterd naar vijf gebieden:

Strategie & Innovatie

Continue veranderingen in consumentengedrag en technologische ontwikkeling zetten de bestaande businessmodellen onder druk. Blijvende ontwikkeling en innovatie zijn van toenemend belang. Of het nu gaat om het ontwikkelen van nieuwe product – markt combinaties, nieuwe segmenten of diversificatie. Station10 initieert en begeleidt business development en strategieontwikkeling en implementeert deze desgewenst in de bestaande of nieuwe organisatie.

Uit ons portfolio: Google Design Sprint

Van innovatievraagstuk naar een bewezen oplossing in 5 dagen met een Design Sprint. Een Google Design Sprint is een combinatie van probleemanalyse, design, prototyping, validatie en draagvlakcreatie. Lees er hier alles over!

Marketing & Sales

Door de transitie van analoog naar digitaal staan bestaande inkomstenstromen onder druk. In het domein Marketing & Sales zorgen we ervoor dat effectiviteit en efficiency van de verkooporganisatie worden geanalyseerd en vergroot om de bestaande omzet vast te houden en nieuwe omzet te genereren. Onze focus ligt hierbij op factbased marketing en de ontwikkeling van nieuwe cross mediale proposities voor BtB en BtC.

Data & Technologie

Met de digitalisering en de opkomst van nieuwe (sociale) media neemt de complexiteit van communicatie toe. Station10 overziet het veranderende media landschap, verstaat de interactie tussen traditioneel en digitaal en begrijpt de rol van de mens in het dynamische communicatie web. Vanuit het domein Communicatie ondersteunen wij organisaties bij de ontwikkeling van een communicatie aanpak die “offline en online” met elkaar verbindt.

Organisatie & Transformatie

Als geen ander begrijpt Station10 dat veranderingen op het gebied van Strategie & Innovatie, Marketing & Sales en Data & Technology alleen succesvol kunnen zijn als voldoende aandacht is voor de impact op de bestaande organisatie. Daarom begeleiden wij de opdrachtgevers en hun medewerkers tijdens de implementatie op het gebied van kennisopbouw en organisatieaanpassingen. Zo borgen wij het succes van een implementatie op de lange termijn.

Waardevol digitaliseren in het Publiek Domein

Deze unit van Station10 is gespecialiseerd in waardevol digitaliseren in het publiek domein. Technologie verandert de wereld en zet een sociaal-economische verandering in gang. Om waardevol te blijven, moeten organisaties in het publiek domein ook veranderen, samen met de context om hen heen. Dat moet passen bij de waarden die in die specifieke context gelden. Hiervoor heb je onafhankelijke kennis over productontwikkeling, coalitievorming, ervaring met veranderen door digitalisering nodig. Daar helpen wij bij. Lees meer over deze unit >

10 + 5 =

Station10
Mediacentrum
Joop van den Endeplein 1
1217 WJ Hilversum

Email: contact@station10.nl
Telefoon: +31 35 3690039

Updates
Wilt u de Station10 updates ontvangen?